Naša specijalizacija

Tvrtkama u Njemačkoj godinama je osjetno teže popuniti svoja upražnjena radna mjesta odgovarajućim kadrovima. Ne samo da je nedostatak obučenih stručnjaka izazov za tvrtke – postoji i sve veći pad raspoložive radne snage u sektoru nisko kvalificiranih radnika.

Stalno rekordno niska statistika nezaposlenosti s jedne je strane izvrstan pokazatelj uspješnosti njemačkog gospodarstva – ali istodobno postavlja ista pitanja tvrtkama diljem Njemačke: što se mora učiniti danas da bi se svladali sutrašnji zadaci i kako nastavljamo li jamčiti vlastiti korporativni uspjeh? Kako se nositi s stalnim nedostatkom radne snage?

I u području transporta, logistike i upravljanja zalihama stalna dinamika određuje gospodarsko okruženje – kroz promjene na tržištima, brzinu stvaranja novih, snažnijih tehnologija i raznolikost složenijih usluga. Operativne vještine tvrtke, koje presudno pridonose uspjehu u ovoj sredini, sve su češće fleksibilnost, brze reakcije i sposobnost učenja – u kombinaciji s povećanom privlačnošću tvrtke za zaposlenika.

Kako biste ne samo održali konkurentnost vlastite tvrtke, već je i proširili i promovirali, važno je suprotstaviti se tom trendu novim idejama i strategijama.

euro pallets, wood, stack-1160806.jpg


Privremeni radni odnos – privremeni rad

Jeste li se ikada suočili s pitanjem: „Kako brzo doći do pravih zaposlenika?“

Pozitivni događaji kao i neočekivani ili sezonski vrhunci narudžbi i kadrovski izazovi poput demografskih promjena postavljaju ovo pitanje. Trebate li hitno specijalizirano znanje ili jednostavno želite ostati fleksibilni?

Kao gotovo bilo koji drugi oblik zapošljavanja, privremeni rad nudi vam priliku da brzo, fleksibilno i učinkovito reagirate na promjene na tržištu, vrhunce narudžbi ili nepredvidiva kadrovska uska grla. headwaylogistic vas podržava kao partnera za kratkoročna ili dugoročna kadrovska rješenja u vašoj logistici. Pružajući zaposlenike koji točno ispunjavaju vaše zahtjeve, možete povećati učinak svoje tvrtke i dugoročno povećati profitabilnost. Bilo da ste pomoćnik, specijalist ili menadžer – tu smo kada nas trebate!

shutterstock_308055317


Najbolji know-how za zahtjevne projekte.

Logistika napreduje – i brzo primijetite što radimo bolje.

Neometano funkcioniranje logistike jasna je konkurentska prednost!

Svojim znanjem i praktičnom podrškom već smo profitabilno optimizirali mnoge procese – u poznatim tvrtkama iz sektora hrane, pića, drogerija, informatike i špedicije. Drago nam je što vas svojom stručnošću i našim zaposlenicima podržavamo na stalnoj osnovi u svakodnevnom poslovanju – pružamo vam kvalificiranu podršku kroz privremeno zapošljavanje i preuzimamo složena logistička područja kao in-house outsourcing projekte temeljene na ugovorima o radu i usluge. Pojedinačne korake procesa implementiramo jednako uspješno kao i kompletne procese.

Uz dugoročnu i stratešku suradnju, nudimo i kratkoročnu pragmatičnu pomoć kao projektnu uslugu – fleksibilno stupamo!

Kod nas kupac vrlo fleksibilno odlučuje u kojoj točki u logističkom lancu headwaylogistic treba započeti. Stvaramo prostor za temeljne kompetencije i osiguravamo transparentnost u svakom trenutku.

httpspixabay.comphotosforklift-worker-warehouse-4074234
httpspixabay.comphotosteamwork-cooperation-brainstorming-3213924

Inhouse-Outsourcing – u potpunosti smo uz vas

Zajedno do uspjeha

Poznajemo zahtjeve u logistici i isporučujemo modele po mjeri za vaš procesni lanac.

Kod nas ćete također pronaći potrebne stručnjake za logistiku!

Pod Inhouse-Outsourcing podrazumijevamo upravo onu uslugu koju vaša tvrtka treba.

Naši stručnjaci mogu se pobrinuti za gotovo svaki proces i svaku promjenu u vašoj logistici umjesto vas na licu mjesta: Nudimo vam podršku u određenim područjima, kao i preuzimanje kompletnih procesa.

Zato u osobnom razgovoru analiziramo vašu ciljnu/stvarnu situaciju i intenzivno se upoznajemo s vašim zahtjevima i potencijalima. To nam omogućuje postizanje maksimalne produktivnosti u vašem lancu usluga i, zajedno s vama, možemo brzo i fleksibilno reagirati na promjene na tržištu.

S našim in-house rješenjima sve procese držite pod kontrolom i koristite svoje postojeće kapacitete nekretnina.

Together to success!

Vaše prednosti na prvi pogled:

 

# People # Passion # Possibilites

Presentation 64px.png

Povećanje produktivnosti
Povećanje učinkovitosti

Lightbulb 64px.png

Inovativna
partnerstva

Laptop 64px.png

Stalna transparentnost troškova
Zaštita likvidnosti

Happy 64px.png

Minimizacija rizika

We've got you covered.

Zapošljavanje

headwaylogistic pronalazi pravog kandidata za vas – putem naše mreže
Pravi zaposlenik za sve hijerarhijske razine
Iskoristite prednosti naše mreže.

Rast i uspjeh Vaše tvrtke ovisi o kvalifikacijama Vaših zaposlenika – to je Vaša prednost u odnosu na konkurenciju. Pomoći ćemo vam da to iskoristite.

Kroz našu mrežu poznajemo stručnjake sa specifičnim specijalističkim znanjem vaše industrije i postavljamo ih tamo gdje su potrebni.

Dobri zaposlenici u logistici traže se više nego ikad – i teško ih je pronaći na tržištu. Kroz naše kontakte imamo pristup logističkim stručnjacima, kao i specifičnom stručnom znanju kako bismo pronašli prave zaposlenike za vašu tvrtku. Zahvaljujući našem izvanrednom znanju u industriji, djelujemo kao savršeno sučelje između vas i vaših novih zaposlenika.