Skladištar

U doba precizne otpreme i sve manjih i bržih skladišta, zadatak skladištara postao je važniji nego ikad. Uz pomoć ovih profesionalaca možemo uživati ​​u luksuzu koji smo toliko zavoljeli i cijenimo. Ovi vrijedni i pouzdani zaposlenici ustaju rano kako bi osigurali da svaki dan dobijemo ono što cijenimo.

Posao skladištara je raznolik. Ne samo da pripremate proizvode za otpremu pomoću modernih sustava za komisioniranje, već ste odgovorni i za razine zaliha, dobru koordinaciju i komunikaciju s timom te čisto i sigurno radno okruženje. Blisko surađujete sa svojim kolegama kao tim i zajedno osiguravate neometano odvijanje procesa.


Voličar

Skladišta su posljednjih godina postala veća, viša i složenija. Nije uzalud što ih se ponekad poistovjećuje s manjim gradovima. Profesionalni viličar sastavni je dio ovih „malih mista“. Skladišta ne bi funkcionirala bez ovih vozača viličara. Predmeti, palete i prolazi bili bi blokirani. Ne bi više bilo zaliha. Kamp i sve što ide uz njega bili bi prisiljeni stati.

Zadatak vozača viljuškara je slijediti stroge planove kretanja, podizanja i manevriranja teškim strojevima u ograničenom prostoru kako bi se cijeli prostor mogao učinkovito koristiti, a da je u isto vrijeme sve lako dostupno ostalim sudionicima ovog „plesa“ . .


Vozači kamiona -C kategorija

Središnje lokacije naših kupaca postale su toliko velike da imaju male autoceste koje interno povezuju različite sektore. Naši vozači kamiona ključna su poveznica između ovih područja kako bi se narudžba poslala ekonomično i ergonomski.

Posao vozača kamiona na licu mjesta je prikupiti sve dovršene narudžbe s različitih točaka u našem logističkom centru i prevesti ih do središnjeg čvorišta odakle se mogu grupirati i zajedno otpremiti.Foreman

Najvažniji dio svakog tima je suradnja. Naši stručni voditelji tima imaju zadatak koordinirati, podržati i motivirati tim kako bi svi bili zadovoljni i ostvarili zajedničke ciljeve.

Voditelj tima u headwaylogisticu prva je kontaktna točka u tvrtki kupcu, dio je tima i desna ruka projekta i regionalnog menadžera. Zadatak je što učinkovitije strukturirati i voditi tim te rješavati probleme koji se pritom pojavljuju.

Najvažnije karakteristike voditelja timova trebaju biti karizma, učinkovita komunikacija, strukturirano planiranje i empatija.Voditelj projekta

Veličina tvrtke headwaylogistic gmbh onemogućuje centralno upravljanje, stoga vjerujemo da je dobar lokalni menadžment ključ brzih odluka i razvoja naše tvrtke. Naši voditelji projekata prikupili su sva znanja i iskustva projekata kojima upravljaju i uz pomoć svih uključenih poduzimaju potrebne korake za poboljšanje naših procesa i našeg rada.

Voditelji projekata pažljivo analiziraju tim, procese i tržište, procjenjuju dijelove koji nisu 100% učinkoviti i provode promjene koje nas čine profesionalcima. Istovremeno, uz pomoć voditelja timova, brinu o provedbi, statističkom i proračunskom planiranju.Menadžer kvalitete

Voditelji kvalitete važan su dio zaštite na radu i zaposlenika. Oni osiguravaju da su svi naši procesi i poboljšanja ažurni i u skladu sa svim sigurnosnim propisima njemačkog Zakona o sigurnosti.

Voditelj kvalitete odgovoran je za praćenje i procjenu svih zdravstvenih i sigurnosnih rizika i pronalaženje rješenja u kampu iu našem smještaju. Uz klasične poslove zaduženi su i za obuku i informiranje naših zaposlenika o mjerama sigurnosti skladišta, prvoj pomoći, hitnim postupcima i drugim važnim aspektima koji štite tvrtku, kupca i zaposlenika.Karijera

S međunarodnim timom nudimo rješenje problema smještaja. Kako bismo imali kvalitetan smještaj i svojim zaposlenicima mogli ponuditi najbolju kvalitetu, naš facility management tim uvijek je spreman preuzeti novu misiju.

Za sve u vezi s našim smještajem odgovorni su upravitelji zgrada. Oni preuzimaju naš novi smještaj, procjenjuju potrebne prenamjene/renovacije i provode ih. Oni su naš tim na licu mjesta zadužen za bojanje, popločavanje, postavljanje elektro i vodovodnih instalacija, suhozida i postavljanje namještaja kako bi naši zaposlenici imali sve što je potrebno za normalan svakodnevni život.Upravitelj objekta

Naš tim za upravljanje objektima sastoji se od profesionalaca na terenu koji nam pomažu upravljati svom našom imovinom. Oni ne samo da nam pronalaze najbolje ponude i mogućnosti, već se također brinu da ostanu u najboljoj mogućoj kvaliteti.

Posao facility managera je pronaći naš smještaj, razviti prijevoz, ali i biti prvi kontakt za naše osoblje koje ga osigurava. Vi brinete i koordinirate naše upravljanje zgradama, ali i obrađujete sve pristigle podatke o stanju, korištenju i slobodnosti naših objekata.Regruteri

Radna snaga je najvažniji dio svake tvrtke. Ništa ne funkcionira bez pravih ljudi. Težak zadatak savjetnika za zapošljavanje je pronaći pravu osobu za pravi posao na način koji koristi sve osobne vještine što je moguće učinkovitije.

Savjetnik za zapošljavanje ima različite uloge od oglašavanja, društvenih medija, PR-a, osobe za kontakt, rješavača problema do jednog od najvažnijih predstavnika tvrtke. Pronalaze kreativne načine kako doći do javnosti i koriste svoje izvrsne komunikacijske i analitičke vještine kako bi pronašli zajednički jezik s našim kandidatima. Ne samo da imaju zadatak pronaći, komunicirati i prepoznati jake strane potencijalnih klijenata, već im pružaju i podršku sa svime što im je potrebno za početak karijere.