Minőségpolitika és filozófia

Filozófiánk:

A modern munka világának történetében a legnagyobb rugalmassági hullám a munkaerő-kölcsönzést a foglalkoztatás korszerű formájává teszi. Különleges lehetőségek nyílnak meg a speciális területeken dolgozó szakemberek és vezetők számára. Ezért a headway magas színvonalú, képzett munkavállalókat biztosít a piacorientált foglalkoztatáshoz.

Állandó célunk, hogy az ügyfelek és a munkavállalók számára prémium teljesítményt nyújtó cég legyünk. Ennek során szolgáltatásaink messze túlmutatnak a puszta toborzáson. Az ügyfelek a tanácsadás és a szolgáltatások átfogó kínálatából, valamint a headway különleges gondoskodásából profitálnak.

Minden tevékenységünkben a mottónkat alkotó három kifejezés egyszerre állítás és ígéret:

Ígéretünk:

"EMBEREK"

Munkánk mindenekelőtt az emberekre irányul. Az alkalmazottakra, a pályázókra és az ügyfelekre. Csak akkor tudunk olyan megoldásokat nyújtani, amelyek az ügyfeleket és a jelentkezőket egyaránt kielégítik, ha helyesen értékeljük az embereket, csak akkor tudunk olyan megoldásokat nyújtani, amelyek az ügyfeleket és a jelentkezőket egyaránt kielégítik.

"SZENVEDÉLY"

Meggyőződésünk, hogy a mi szakmánkban csak az nyer, aki szívvel-lélekkel szolgáltató. Az ügyfeleknek és a pályázóknak azonnal észre kell venniük, hogy mi különböztet meg minket a versenytársaktól: A szenvedély, amellyel a munkánkat végezzük. Mert ez az előfeltétele annak az extra teljesítménynek, amit tőlünk elvárhat!

"LEHETŐSÉGEK"

A munka új világa lehetőségeket kínál, mert rugalmas. Szolgáltatásaink lehetővé teszik ezt a rugalmasságot. Mindegy, hogy gyorsan megtaláljuk a megfelelő szakembereket a nagy projektekhez, vagy átvállaljuk a teljes személyzeti munkát ügyfeleink számára. A Headway mindig gondoskodik arról, hogy az ügyfelek és a jelentkezők gyorsabban kihasználhassák az új munkaerőpiac nyújtotta lehetőségeket.

Minőségpolitikánk:

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlesztés (CIP) elve mellett, folyamataink állandó megújításával.

A jövőben is minden előfeltételt biztosítunk, és szükség esetén azonnal megteszünk minden szükséges kiegészítő intézkedést. Biztosítani kívánjuk, hogy munkavállalóinkat munkájuk során ne érje fizikai, szellemi vagy érzelmi károsodás, és hogy egészségük és kreativitásuk megmaradjon. Működési létesítményeinkben magas szintű működési és környezeti biztonságra törekszünk.

A vezetőségnek és a felügyelőknek mindig kötelességük gondoskodni a munkavállalók biztonságáról és egészségéről, valamint a működési biztonságról.

A vezetőségnek és a munkavállalóknak gondoskodniuk kell arról, hogy elkerüljék a balesetek minden fajtáját és a vagyoni károkat.

A belső ellenőrzések biztosítják, hogy minden jogi és hatályos követelmény teljesüljön.

Ha minden óvintézkedés ellenére baleset történik, mindent megteszünk a károk minimalizálása, a baleset okának felderítése és a megismétlődés megelőzése érdekében.

Minden érintett elégedettsége a törekvésünk.

Célok elérése motiváció és teljesítmény révén.

A szükséges rugalmasság fenntartása a napi üzletmenetben anélkül, hogy szem elől tévesztenénk a célt.

Megbízható és erős csapattal a jövőbe. Az egyénbe vetett bizalom határozza meg a siker egészét.