Politica calitatii si filozofia companiei

Filozofia noastra:

Valul cel mai mare de flexibilizare din istoria lumii moderne a muncii transformă munca temporară într-un mod de angajare modern. Oportunități speciale apar în cazul specialiștilor și managerilor din domenii specializate. Prin urmare, Headway furnizează angajați calificați pentru relații de muncă adecvate pieței la un nivel ridicat.

Obiectivul nostru permanent este să fim furnizorul premium de performanță pentru clienți și angajați. In acest sens serviciil noastre merg mult dincolo de simpla recrutare. Clienții beneficiază de o gamă completă de servicii de consultanță și servicii speciale, precum și de grija deosebita pe care o primesc din partea noastra.

În tot ceea ce facem, cei trei termeni care formează motto-ul nostru sunt atat o revendicare,cat si o promisiune:

Promisiunea noastra:

„OAMENI“

Unsere Arbeit orientiert sich zuallererst am Menschen. An Mitarbeitern, Bewerbern und Kunden. Nur wenn wir Menschen richtig einschätzen und wertschätzen, nur wenn wir gut zuhören, beobachten und uns die Zeit nehmen, auf jeden Einzelnen einzugehen, sorgen wir für Lösungen, die Kunden und Bewerber gleichermaßen zufriedenstellen. Activitatea noastra este in primul rand orientate catre oameni.Ne focusam pe angajati,candidate si client. Numai dacă evaluăm și valorizăm corect oamenii, numai dacă ascultăm bine, observăm și ne luăm timp să răspundem fiecărui individ în parte, oferim soluții care să satisfacă atât clienții, cât și candidații.

„PASIUNE“

Suntem convinși că, în afacerea noastră, doar cei care sunt furnizori de servicii cu suflet și inimă câștigă. Clienții și candidații ar trebui să observe imediat ceea ce ne diferențiază de concurență: Pasiunea cu care ne facem treaba. Pentru că aceasta este condiția prealabilă pentru performanța suplimentară la care vă puteți aștepta de la noi!

„POSIBILITATI“

Noua lume a muncii oferă oportunități, deoarece este flexibilă. Serviciile noastre fac posibilă această flexibilitate. Indiferent dacă găsim rapid specialiștii potriviți pentru proiecte mari sau preluăm întreaga muncă de personal pentru clienții noștri, Headway se asigură întotdeauna că clienții și candidații pot beneficia mai rapid de oportunitățile oferite de noua piață a muncii.

Politica noastra privind calitatea:

Ne-am angajat să respectăm principiul îmbunătățirii continue (CIP) prin dezvoltarea permanentă a proceselor noastre.

Vom continua să asigurăm toate condițiile prealabile și în viitor și dacă este necesar, vom lua fără întârziere toate măsurile suplimentare corespunzătoare.

Dorim să ne asigurăm că angajații noștri nu suferă niciun prejudiciu fizic, psihic sau emoțional în cursul activității lor și că sănătatea și creativitatea lor sunt menținute.

Ne străduim să atingem un nivel ridicat de siguranță operațională și de mediu în cadrul facilităților noastre de lucru.

Conducerea și supraveghetorii au întotdeauna datoria de a asigura siguranța și sănătatea angajaților, precum și siguranța operațională.

Conducerea și angajații trebuie să se asigure că sunt evitate accidentele de orice fel și daunele materiale.

Auditurile interne asigură respectarea tuturor cerințelor legale și a celor existente. Dacă, în ciuda tuturor măsurilor de precauție, se produce un accident, vom face tot ce este necesar pentru a minimiza daunele, pentru a găsi cauza accidentului și pentru a face tot posibilul pentru a preveni repetarea acestuia.

Satisfacția tuturor participanților este aspirația noastră.

Atingerea obiectivelor prin motivație și performanță.

Menținerea flexibilității necesare în activitatea de zi cu zi, fără a pierde din vedere obiectivul.

Cu o echipă de încredere și puternică în viitor.

Încrederea în personalul nostru determină succesul în ansamblu.